Foredrag – Bliv klog på stress

KROP OG PSYKE I BALANCE

Er du ramt af stress eller har eftervirkninger fra et stressforløb? Kan du ikke forstå, hvorfor din krop og tanker ikke kan falde til ro, og har du brug for konkrete øvelser som virker?

Få indsigt i og forståelse for stress på et neurofysiologisk, kropsligt, emotionelt og mentalt plan. Forstå de forskellige aspekter af dig selv, dine automatiske reaktioner og dit sanseapparat, så du kan hjælpe dig selv med selvregulerende strategier fokuseret på åndedræt, grounding og energi. På den måde etableres større fleksibilitet i dit nervesystem, som gør dig i stand til større rummelighed og indre balance. Disse praksisser hjælper med at regulere stressresponsen og styrke forbindelsen mellem sind og krop.
Du får øvelser med hjem, som er lette at implementere i hverdagen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en berigende aften i en behagelig og hyggelig atmosfære.
Der vil blive serveret snacks, te og kaffe.
Tid: 30. maj kl. 17:30-20.

Læs mere her: BLIV KLOG PÅ STRESS Annonce

 

Workshop – Selvudviklingsgruppe på MØN

Selvudvikling i et kropsligt og meditativt perspektiv med inddragelse af naturens elementer.
Weekend-kursus med overnatning omgivet af den smukkeste natur på Østmøn.

Kurset foregår på Camønogaarden, som er et unikt sted til ro, fordybelse og nærvær.
I dette forløb vil du få mulighed for at udforske nye sider af dig selv – få justeret ubalancer i nervesystemet samt komme i dybere kontakt med sig selv. Gennem kropslige, terapeutiske og meditative processer vil der være mulighed for bearbejdning af fastlåste problematikker og transformation af sider af dig selv. Herigennem opnås personlig vækst, indre balance og udvikling.

Læs mere her: Selvudvikling

 

Udviklingsgruppe

Terapigruppe med fokus på kropsøvelser, visualiseringer og psykodrama/rollespil/dialoger.

I dette forløb vil du få mulighed for at bearbejde fastlåste mønstre og problematikker henimod større fleksibilitet i nervesystemet, som vil gøre dig i stand til at reagere mere hensigtsmæssigt. Der vil være fokus på både gruppens og den individuelle proces, samt hvordan disse gensidigt supplerer hinanden.

Afholdes løbende i løbet af året af 1,5 dages varighed.

Bliv skrevet op på venteliste, hvis du er interesseret.

 

Senfølgegruppe for seksuelle overgreb i barndom

Gruppetilbud for mennesker, der har oplevet seksuelle overgreb i barndommen.
Oplever du fx seksuelle problemstillinger, parforholdsproblemer, mistillids-problemer, kropsligt ubehag eller øget alarmberedskab?
Vi arbejder ud fra en kropsorienteret, ressourcebaseret og helhedsorienteret tilgang. Der vil være en kombination af praktiske øvelser, teoretiske oplæg og terapeutisk arbejde.

Du får øget bevidsthed omkring dine mønstre og opnår større følelsesmæssig rummelighed og fleksibilitet i din måde at reagere på. Du kommer i kontakt med en mere autentisk og levende del af dig selv gennem det kropsterapeutiske arbejde og bevæger dig fra traumernes fastlåsthed til mere frigørende impulser, der gør dig i stand til at reagere mere hensigtsmæssigt.
Du vil få en øget opmærksomhed på, hvordan dine tidligere erfaringer og biologiske spor er med til at forme dit stressresponssystem og sårbarhed over for belastninger i livet.
Målet er at få en udvidet rummelighed og følelsesmæssig kontakt med dig selv samt mulighed for forandring og vækst.

Praktisk:
Hver anden fredag á 2 timer, kl. 10-12:00

Pris: 900 pr. pr. gruppegang (selvbetaling)
Reduceret pris ved lægehenvisning.
Sted: Ræveholmsvej 57, Karlslunde

Tilmelding: kontakt mig på sms eller mail.
Tlf.: 6177 0988, Mail: Susanne@psykologsh.dk

Tryk her for annonce: SOB-gruppe annonce

 

Mødregruppe for mødre på barsel

I denne udvidede mødregruppe er der mulighed for at gå i dybden med relevante livstemaer. Her skabes et frirum med en fagperson som facilitator. Det er en terapeutisk udviklingsgruppe, hvor du får styrket dine indre ressourcer og kompetencer som mor. Efter fødslen gennemgår man store forandringer, fysisk og følelsesmæssigt. Formålet er at styrke din indre visdom og dit selvværd. Gennem gruppen skabes omsorg, støtte og erfaringsudveksling. Målet er at skabe en tryg gruppe, hvor du kan være dig, blive fortrolig med din sårbarhed og være autentisk. Her vil vi favne hele dig.

Vi vil berøre temaer som barnets udvikling, tilknytning, efterfødselsreaktioner, kropslige forandringer, den nye rolle som mor/forælder, seksualitet og emotionelle problemstillinger. Her brydes isolationen, og du har mulighed for at tale om de svære ting, som er forbundet med det at være mor, og de følelser der kan blive trigget i den nye rolle, fx i forhold til andre relationer i dit liv. Vi vil bla også komme ind på grænser, betydningen af nærvær og afstand, og hvordan du kan tage vare på dig selv i denne særlige tid.

Praktisk:
Pris: 600,- pr. gang

Tryk her for annonce: Mødregruppe Annonce